onsdag 22 januari 2014

Mutkolvarna i Folksam Helsingborg

di.se rapporterar om mutkolvar i Folksam.
Tre anställda vid försäkringsbolaget Folksams kontor i Helsingborg misstänks ha blivit mutade av ett byggbolag. Trion har polisanmälts av sin arbetsgivare för tagande av mutor. Med alkohol och restaurangbesök misstänks de tre anställda vid försäkringsbolaget Folksams kontor i Helsingborg ha blivit smörjda under tre års tid av ett lokalt byggbolag. Nu har Folksam polisanmält trion för tagande av mutor och en man på byggbolaget för bedrägeri och givande av muta.

3 kommentarer:

  1. Den här artikeln känner jag igen och kan personligen relatera till. Vi råkade ut både för byggbolaget som mutade Folksams personal och inte minst för Folksams korrupta medarbetare med chefen för byggskador i spetsen som nu åkt fast i deras internutredning. Skandalöst inte minst eftersom vårt hus är förstört efter samtliga inblandades framfart. För er som har hus och hemförsäkring i Folksam så är mitt råd byt bolag direkt.Välj något seriöst försäkringsbolag som Länsförsäkringar eller motsvarande istället.

    SvaraRadera
  2. Är det någon som blivit dömd för anklagelserna ännu??????
    Eller är det bara antaganden????????

    SvaraRadera
  3. Ett av de vanligaste sätten att försöka urskulda sig med är att hävda det inte finns någon dom på försyndelserna. Social media skipar ingen rättvisa genom att belysa vad som händer i omvärlden. Folk får själva ta ställning.

    SvaraRadera